Vilkår / handelsbetingelser

Registrering på Lygtesans.dk

Man skal registreres som bruger på Lygtesans.dk (herefter beskrevet som "os", "vi" og "vores") for at kunne handle i vores internetshop. Ingen af de indtastede oplysninger vil blive videregivet til 3. mand, ej heller vil du modtage reklame-mails fra os, hvis du ikke selv har ytret ønske om dette.
Registreringen er udelukkende lavet for at holde styr på dine bestillinger, både nuværende og fremtidige.

Levering af varer

Alle varer sendes med PostNord som forsikret pakke. Forsendelsesformen afhænger af varernes værdi. Leveringstiden er typisk 1-3 hverdage for lagervarer.

Fragtpriser

Hos Lygtesans.dk sender vi fragtfrit til Pakkeboksen, hvis din ordre overstiger 499 kr,  ellers koster fragten 39 kroner.

Fragt med PostNord til din dør: 59 kroner uanset ordrens størrelse.

Du kan selvfølgelig også afhente på vores adresse og spare portoen (se vores adresse nederst på siden)

Fragtprisen er kun gældende for Danmark (inkluderer ikke Færøerne og Grønland)

Efterkrav / Betaling via faktura

Lygtesans.dk sender ikke pr. efterkrav, ej heller fremsender vi varer til efterfakturering. Alle varer skal være betalt inden de forlader os.

Betalingsformer

Lygtesans.dk modtager følgende former for betaling:

Forudbetaling til bankkonto

MobilePay
Dankort
eDankort
Visa
Visa Electron
Mastercard
Maestro

Bemærk at din betaling vil fremstå som StylingShop.dk på dit kontoudtog, da alle betalinger varetages af Epay/StylingShop.dk

Sikkerhed ved kortbetaling

Betalingssystemet i vores Internetbutik er sikret med en såkaldt SSL løsning via Epay.dk. Betalingen sker via StylingShop.dk
SSL er et system, der krypterer alle de kort-informationer, du sender over internettet. Det betyder, at hverken vi eller andre (dog med undtagelse af Epay og Teller/NETS som håndterer betalingerne) kan skaffe oplysninger om dit kort.
SSL systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og Epay/Teller/NETS servere ikke kan ændres eller afkodes.

Hvis du betaler med betalingskort på Internettet, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

Priser på Lygtesans.dk

Alle priser på Lygtesans.dk er angivet i DKK inklusiv dansk moms på 25%.

Fortrydelsesret

Vi giver 30 dages returret(*) på alle produkter, der er købt via vores hjemmeside, regnet fra den dato hvor du har modtaget dine varer. Hvis du fortryder et køb, skal du blot sende produktet retur i samme stand og samme mængde som du har modtaget det.

Når vi har modtaget produktet retur, refunderes produktets fulde pris, såfremt produktet er ubrugt. Vi returnerer ligeledes de fragtomkostninger du har haft i forbindelse med fremsendelse af varen, såfremt følgende er gældende:

1) Du har valgt standardlevering (levering til Pakkeboks/Posthus)

2) Du har returneret alle varer (og ikke kun dele af ordren)

I henhold til købeloven refunderer vi ikke ekstra ydelser som Omdeling ("Levering-til-dør"). I dette tilfælde refunderes prisen for standardlevering.

*) Når du benytter dig af din fortrydelsesret, skal du iflg. købeloven selv stå for udgiften til returnering. Skyldes din returnering en fejl fra vores side, så betaler vi selvfølgelig portoudgiften.

Generelt om hjemmesiden

Der tages forbehold for fejl i produktbeskrivelser, billeder, priser, porto og anden beskrivende tekst.

Persondatapolitik

Du kan læse vores persondatapolitik på linket herunder

Persondatapolitik for Lygtesans.dk

Yderligere spørgsmål

Har du spørgsmål som ikke er besvaret på denne side, er du velkommen til at kontakte os via mail, telefon eller vores OnlineChat. Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af denne side.

Mvh.
Lygtesans.dk
Trynbakkevej 6
DK-9881 Bindslev
Tlf. +45 29 89 18 65


Acceptér

Denne hjemmeside benytter Cookies. Læs mere...